Baccart Baccarat Pro Series från NetEntertainment (NetEnt) är en del av NetEntertainments Pro Series. NetEnt Pro Series, även känd som NetEnt Professional Series är en serie av högkvalitativa bordsspel med en lyxig, snygg och elegant känsla. I den här serien hittar du även spel som Punto Banco Pro, Hi-Lo Switch Pro och Trey Poker Pro.

Baccarat Pro Series använder standard Baccarat regler och betalar 9:01 på Tie satsningen. Det är en typ av mini-baccarat där det bara finns en spelare (du) och dealern. NetEnt har tagit den enkla elegansen hos en vanlig mini-baccarat spel men raffinerat den med specialfunktioner för att göra det ännu roligare att spela. Du kan anpassa upplevelsen för att passa din nivå, t.ex. genom att öka eller minska hastigheten på varje hand. Det är också upp till dig vilken ljudeffekter och meddelanden som du vill ha gjort det möjligt – helt enkelt inaktivera resten.

Baccarat Pro Series spelas med åtta 52-kortlekar. Du kan placera en enstaka insats eller en kombination av insatser, är det upp till dig. Spelupplevelsen är mycket realistiskt, med skickligt gjorda animationer som får även de minsta detaljerna precis lagom. Spelhistorik alltid kan lätt ses i historien ruta på skärmen.